mai 23 2013

Ref gruppemøte, 23.mai

Publisert av klokken 00:44 under Møter

Vi var 7 stk på møte i Mai 23.5 Det ble tatt opp følgende på møte.

1. Festkomite til 40 årsjubileet i november, der trenger vi 3 stk til denne jobben, håper at det noen som melder seg til dette det vill kommet ut et skriv til medlemmene for å lodde stemningen til et slikt jubile. Planen er og ha dette sammen med et julebord. Send gjerne svar til la2xia@hotmail.com vis det er interesse for et slikt jubile og for den av dere som kan tenke seg å hjelpe til i denne komite som vi trenger?

2.Vår tidligere sekretær har trukket seg fra vervet med øyeblikkelig virkning og har meldt seg ut av gruppen av personlige grunner, derfor har vi vært uten sekretær en stund nå. Men heldigvis så har vi klart å løse det med at min samboer har sakt seg villig til å melde seg inn i gruppen og i tillegg så kommer hun om litt til å ta lisensen også.

3. NFD 7-8 September. Det ble bestemt at vi skal delta i år og at vi slår sammen gruppe tur. Det er kommet 2 forslag til hvor vi skal dra, Vikerfjellet der har LA3EDA Roar en plass som er bra, det kom et forslag om å dra til Norefjell fra LA7WLA Audun. Vi bestemmer oss for hvor turen går til sommer avsluttingen den 20.6

4. Det ble snakket om Nødsamband, men der ble det sakt at vi av venter og at det må samarbeides med nabo gruppene for å få til noe der.

5. Det ble snakket om dugnad ved gruppelokalet for å få opp ant slik at vi kan kjøre med gruppe signaturen LA1R, å det ble bestemt at vi skal ha dugnad den 1.6 kl. 10.00 Vi var heldige med været og vi var 4 stk på dugnaden å vi fikk opp ei Windom ant som ble laget for det ble bestemt at den ha de frekvenser vi trenger, å vi fikk testet den å den fungerte fint. Det ble sosialt med kaffe på dugnaden å vi har funnet ut at vi skal prøve å få til sporadisk treff der vi treffes for å aktivisere LA1R og få til sosialt rundt dette fram over, vi kan si fra over 2m når det er folk i lokalet slik at flest mulig kan komme om dem har tid og lyst.

6. Neste møte er den 20.6 Da skal vi ha sommer avslutting med grilling vis været er greit, da kan den enkelte ta med det den vill grille selv. Tiden er som vanlig tid kl: 19.00 Det vill fram over nå bli lagt ut møte ref på Facebook siden vår også, det har vært hyggelig om flere av våre medlemmer kommer med på vår facebook side også.

De 7 som var på møte var:
LA2XIA Kai
Helge Neby (Kommende Radio Amatør)
LA3EDA Roar
LB5RE Rune
LA4EU Hans
LA7WLA Audun
LA6PTA BJØRN

Ingen kommentarer ennå

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.