sep 21 2013

Ref fra møte 19.9.13

Publisert av klokken 22:16 under Møter

På gruppe møte 19.9 var det 5 som møte opp til kaffe å vafler og en hyggelig prat om hobbyen.

På sak listen hadde vi disse punktene for kvelden.

 

1. Gruppen ble enige med styret at det skal søkes grasrotandel, men at det ikke blir før årsmøte i feb, fram til da skal vi ha papirene klare og vi skal høre med kassere og sekretær i Modum gruppen om dem tar en tur opp til oss på et møte og orienterer om prosessen ved å søke grasrotandel.

2. Det ble ref fra styres møte som vi hadde 11.9 om de aktuelle  punktene der.

3. Det blir speider Jota den 18-19 okt. Vi stiller Lørdag 19.  der er vi 2 som har medt seg og det hadde vært fint om vi har fått med oss en til, det vill bli sendt ut en e-mail på dette.

4.  Det er bestemt at vi skal ha 2 åpne dager før jul den første vill bli under SAC  ssb 2013 den 12-13 der de som føler seg utrygg på HF kjøring kan få prøve seg  og lære seg gruppens HF rig ellers så er det fint om vi får så mange som mulig av gruppens medlemmer til å ta turen innom for radio prat over en kopp kaffe. Ønsker alle hjertelig velkommen til Åpen dag , den siste av de to dagene kommer vi tilbake til, der vill det bli sendt ut e-mail og annonsert på facebook og hjemmesiden.

5. LA3QSA Per Øyvind refererte til at LA7WLA Audun trenger 2-3 personer til å være med opp til Norefjell før frosten og første snøen kommer for å reparere taket  der repiteren står for det er lekkasje der oppe. Det vill bli sendt ut e-mail også på dette slik at vi kan få det gjort i god tid før snøen kommer.

6. Det vill bli sendt ut e-mail til gruppas medlemmer om de vil bidra med temaer som vi kan bruke på gruppe møtene fram over vis det er noe som har forslag, alle forslag tas i mot med takk, dette blir gjort for å få interessante møter fram over og det er kommet in noen forslag som vi skal komme i gang med etter vært fram over nå. Det vill bli er foredrag om winmore med  LA6UOA Trygve og LA7DLA Espen. Det vill også bli et foredrag med å lære å bruke ant simuleringsprogram med LA5CZJA Ole Johan.  og i tillegg så skal LA3QSA Per Øyvind ta for seg lodding eventuelt at vi går sammen å bygger noen enkle byggesett sammen på gruppelokalet, Lodding av plugger OSV.

I denne sammenheng så blir det undersøkt med om gruppen har midler til å kjøpe en rimelig men bra projektor for bruk i gruppe sammenheng for disse foredrag og eventuelt som kan brukes for å vise dx filmer og som kan brukes når gruppen har undervisning i form av kurs.

7. Det ble bestemt at vi skal sette opp plakater på forskjellige plasser rundt i området som Ringeriksgruppen dekker for å se om vi kan få noen nye til å bli radioamatører, gruppen trenger sårt nye medlemmer så vi må prøve å profilere oss mot ungdommen, på den måten som kan fange deres interesse, Har allerede laget et utkast av plakat som vi kan bruke, det står bare å få den til å bli mange. og vi skal komme fram til en dato for et info møte.

8.      7 Okt har vi et felles møte med Modum gruppen om nødsamband møte bli hos Modum gruppen på Tomtebo, det vill bli sendt ut e-mail om møte og tidspunkt for møte alle er velkomne til et hyggelig møte på Modum.

Vårt neste møte på vårt gruppe lokale blir den 17. 10 KL: 19.00 Håper at så mange som mulig har tid til å delta på møte.

Tilstede på møte var. LA2XIA Kai,  LA3QSA Per Øyvind, LA6UOA Trygve, LA5ZJA Ole Johan, LA7DLA Espen.

 

Ingen kommentarer ennå

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.