okt 18 2013

Medlemsmøte 17.10

Publisert av klokken 00:12 under Møter

Da var medlemsmøte 17.10 avholdt med 4 stk til stede i kveld.

Det ble servert kaffe og vafler på møte og hyggelig radio prat under møte.

Sakene som ble tatt opp var.

1. Kurs .  der ble det bestemt at vi skal sett opp lapper rundt omkring ved skoler og butikker i Hønefoss og omegn og at vi har info møte på møte 13 desember og kurs start 7  Jan og at det blir kurs 2 ganger i uken i to mnd.

2. Åpen dag i gruppen prøver vi nå 2 ganger før jul det blir sendt ut e-mail  når vi skal ha det.

3. Gruppen har kjøpt inn projektor og det vill bli levert et lerret til denne i løpet av kort tid, Da har vi det som skal til for de 2 foredragene som vi skal ha nå i nærmeste framtid og for bruk til kurs osv.

4. Speider Jota nå til helgen der stiller vi 2 mann.

5.  Neste møte skal vi prøve å se om vi får til et foredrag om nødsamband vis det skulle passe for de to som tar seg av den biten, de blir kontaktet i løpet av de nærmeste dagene, for å få den biten på plass.

Det vill bli sendt ut en e-mail etter vært der vi skal finne ut om hvor mange som kan tenke seg å være med på et lodd kurs der vi går inn for innkjøp av noen bygge sett som vi bygger opp sammen å lærer det grunnleggende ved lodding. Vis interressen er der så ta kontakt på email til  gruppas e-mail adr eller til la2xia@hotmail.com eller til medlemer@la3qsa.net

 

Tilstede var:  LA2XIA Kai, LA3QSA Per Øyvind, LA3EDA Roar, LA3SJA Bjørn.

 

 

Ingen kommentarer ennå

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.