apr 26 2016

Medlemsmøte 31/3-2016

Publisert av klokken 11:07 under Møter

Tilstede:
LA3WSA Tommy, LA8JKA Stein, LA9GSA Terje, LA6PTA Bjørn, LA7WLA Audun, LA1CTA Ole Kristian, LA1INA Kai, LA7CNA Gunnar, LA1VE Arne Johan og LA5ZJA Ole Johan

1. Kaffeservering

2. Bjørn ønsket velkommen. Han forklarte at han ikke har vært så aktiv i høst og starten av dette året pga. jobbsituasjonen. Vi måtte også finne en dato for årsmøtet.DET BLE VEDTATT AT ÅRSMØTET VIL BLI: TORSDAG 12. MAI KL. 19.00 PÅ SPEIDERHUSET I JEVNAKER.

2. Det er mye gammelt på våres hjemmeside. Det må ryddes opp.

3. Forslag om besøk hos Permo.

4. Stein setter opp forslag til møter resten av 2016.

5. Eventuelt:
Audun informerte om div. repeatere. Internett forbindelsen opp til Valebykampen er ustabil (fra Per Øyvind). Flytte antenna til Gunnar pga. kortere avstand og fri sikt? Audun informerte videre om Simulcast. Han skal lage et sammendrag som han legger ut på hjemmesida vår. Turidtforeningen skal bygge hytte ved Høgevarde på Norefjell. Skal de legge inn strøm? Må undersøkes.

Ingen kommentarer ennå

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.