apr 24 2013

Referat gruppemøte 18/4-13

Publisert av klokken 18:46 under Møter

Til stede:
LA3EDA Roar
LA4EU Hans
LA6LTA Jack
LA6UOA Trygve
LA7WLA Audun
LA8JKA Stein
LA9GSA Terje

Det ble på møtet tatt opp temaet om 40 årsjubilanten LA1R, det er i november det er.

Det ble ikke satt ned noen festkomité nå, men en del innspill kom det. Det kunne være greit å vite hvordan medlemmer kunne tenke seg å markere denne dagen. Inspill kan sendes på epost til post@la1r.net, evt. tenk på det til neste gruppemøte.

Nødsambandet var et annet tema som kom opp og om hvordan og dra i gang dette. Det har vel ikke vært så stor aktivitet der i det senere.

Nød og katastrofe manager LA4EU Hans vil orientere seg og finne ut om hvordan dette bør gjøres og om det kan samarbeides med andre grupper så som Modumgruppa. Vårt politidistrikt strekker seg helt opp til Hardangervidda. Dermed vil et samarbeid videre oppover i hallingdal også kunne være interresant. En annen vei å gå er å sammarbeide med sambandsgruppen i Oslo. De har blitt veldig store og holder jevnlig øvelser. http://www.nsoa.no/

Det ble også tid til å snakke en del om radio, både HF og 2m/70cm også repeatere. Audun nevnte at vi i samarbeid med Modumgruppen etterhvert kan tilby D-STAR over Norefjell. Kallesignal er allerede gitt. Utover høsten kan det hende at gruppens medlemmer får tilbud om kjøp av Icom D-STAR håndapparater til en gunstig penge.

Som også hører med til gruppemøte til hadde vi sosial prat om forskjellige saker.

På neste gruppemøte skal vi bygge trådantenne til gruppelokalet. Det er torsdag 23. mai, kl 19:00. Vel møtt!

Ingen kommentarer ennå

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.